Roli i personeli te sherbimit ne njesite restorative, mbart shumë përgjegjësi te cilat janë vendimtare për funksionimin e suksesshëm të një restoranti. Trajnimi fokusohet ne rritjen kapaciteteve te personelit te sherbimit restorativ duke trajtuar informacionin e nevojshem dhe praktikat per permiresimin e aftesive te kamarierit dhe personelit te sherbimit.
Pjesemarresit do te pervetesojne nje kuptim të plotë te sherbimit ndaj klientit qe nga pritja deri ne percjelljen e tij.
Përmbajtja e kursit
Hyrje ne profesionin e kamarierit
Diskutim i hapur për rolin kamarierit
Parapergatitja per fillimin e punes
Diskutim i hapur për veçorite e sherbimit ne restorant
Pergatitja e Bufese ne Restorante
Pergatitja e tavolinave te salles
Sherbimi i pijeve ne restorant
Sherbimi i asortimenteve ushqimore
Një kurs nga
DH
Dimension HR
DIMENSION HR
Vlerësimet dhe Vlerësimet e Studentëve
Ende nuk ka rishikim